S-au aprins luminile rampei – dansatorii de la Dobroești au strălucit!

S-au aprins luminile rampei – dansatorii de la Dobroești au strălucit!

Din acest sezon competițional, dansatorii sportivi, pregătiți de Valentin Albu, au trecut în curtea Clubului Unirea Dobroești,

asta însemnând că sprijinul financiar va fi mai consistent, dar și performanțele mai numeroase. S-a și dat startul concursurilor, iar scena din Zăvoiul Vîlcean s-a umplut de vedete frumos îmbrăcate, pline de paiete, cu frizuri perfecte și zâmbete

aidoma personajelor de pe covorul roșu al Hollywood-ului. A fost Cupa Vâlcea, organizată de Clubul Ru Apollo din localitate, competiție tradițională, desigur, ajunsă la cea de-a XII-a ediție.

”Au fost emoții la debut, însă copiii mei s-au descurcat destul de bine, până la final. La clasa debutanți, categoria 4-7 ani, cuplul alcătuit din Ilie Ayan și Florea Ruxandra a făcut senzație pe covor, câștigând două locuri I: la cha cha și la vals+cha cha! Trebuie să știți că nu dansează demult împreună și sunt la primul lor concurs oficial, ca pereche. M-am bucurat tare mult pentru ei. La clasa E, categoria 6-11 ani, cuplul Denis Popa și Sofia Roșu a ocupat doar locul patru, asta însemnând că podiumul n-a fost departe”, ne spunea optimist Vali Albu.

Și pentru că am vorbit de Sofia Roșu, iată ce scria micuța dansatoare în jurnalul ei, gânduri făcute publice, de altfel, pe facebook, despre concursul de la Rm. Vâlcea:

Jurnalul Sofiei
08.10.2016 Vâlcea, România, Concurs de dans, clasa E 6-11- Locul IV din 19 perechi.
Puteam mai mult? -cu siguranță.
Meritam mai mult? – Numai Dumnezeu ştie asta.
Vom obține mai mult pe viitor? – sigur
Felicitări tutoror perechilor, mai ales celor clasate pe podium! Promitem să revenim şi să dansăm frumos ( a se citi – şi mai frumos ) la următorul concurs.

Lucruri pe care eu nu trebuie să le uit:

– Să mă antrenez ;
– Să mă antrenez;
– Să îi mulțumesc antrenorului si lui Denis, partenerul meu, pentru că m-am simțit minunat pe ringul de dans;
– Să mă antrenez;
– Să fii cel mai bun nu este întotdeauna suficient;
– Luni o iau de la capăt;
– Singura cale către progres este să fii mai bun în fiecare zi, față de ziua precedentă;
– ceea ce este al tău cu adevărat, nu ți se poate lua.

 

ds5a ds5a ds5a
ds5a ds5a ds5a

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie