Ilie și Ruxandra, doi pământeni cu stea în frunte!

Ilie și Ruxandra, doi pământeni cu stea în frunte!

Ilie Ayan și Ruxandra Florea sunt chiar pâmânteni – Ayan este orășean, din Voluntari, Ruxandra este de la țară, ca să mă exprim direct, din Comuna Dobroești.

Dar Ruxandra este așa frumoasă și grațioasă, încât Ayan bate drumuri lungi, ca s-o poarte pe aripi de dans pe partenera lui, dar nu degeaba, că deh, bărbații din ziua de azi… Ayan a văzut că în tandem cu Ruxandra domină scena și pe toți dansatorii care se vor stele strălucitoare – mai mult, au urcat au urcat pe podium și la naționale, cu câteva săptămâni în urmă, semn că fata a avut ursitoare darnice la naștere.

La Bucharest Grand Soul Dance Festival, perechea Ilie Ayan/Ruxandra Florea a strălucit cel mai tare, și la cha cha, și la vals lent, cucerind aurul celor două probe. ”Nu știm de unde au apărut cele două steluțe, se mișcă atât de ușor și dansul lor pare o poveste pe muzică – se spune că se cunosc doar de cinci luni, cum oare au ajuns așa de repede la perfecțiune”, se întrebau spiridușii care animau marele concurs.

Și dacă la categoria 4-7 ani, antrenorul Vali Albu i-a scos din mânecă pe Ilie și Ruxandra, surprizele dansatorilor din Dobroești nu s-au oprit aici: la categoria 6-11 ani, Clasa E, cuplul Alexandru Radu/Raluca Matei au făcut un cha cha de nota 10, juriul fiind în unanimitate de acord să le confere medalia cea mai strălucitoare; în sfârșit, dar nu în ultimul rând, la categoria 12-13 ani, perechea Mario Badea/Daria Sasu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, vrând parcă să demonstreze că valoarea lor poate fi doar ușor prăfuită, dar niciodată negată.

Și să rămânem în zona de medalii, pentru că s-a obținut și un argint la individual, categoria 8-9 ani,acolo unde Bianca Anghel a făcut un solo de cha cha minunat – noi credem că a fost chiar de aur, dar să le dăm arbitrilor crezare că luminile rampei au fost puternice și n-au văzut toate mișcările grațioase ale Biancăi.
Și tot la solo, dar fără medalii, au mai urcat în arena de concurs Mădălina Pietraru, locul cinci la cha cha; Andreea Trifu, care a prins doar semifinala la cha cha, și Bianca Anghel, loc cinci la vals lent.
Revenim la perechi, categoria 4-7 ani, unde Școala de dans din Dobroești s-a mai prezentat cu un cuplu, format din Iustin Niță și Cristina Dumitrașcu, care a reușit să se claseze pe locul cinci, la cha cha.


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie