Dansatorii noștri, sub protecția lui Apollo…

Dansatorii noștri, sub protecția lui Apollo…

A fost Cupa Dance Way, competiție desfășurată în Sala Apollo din Capitală – copiii de la Unirea Dobroești au strălucit din nou,

prin ținută, prin grația dansului, cât și prin costumele strălucitoare. Să ne bucurăm că oriunde merg, acești dansatori își arată valoarea și fac să se vorbească doar la superlativ, despre club și despre Comuna ilfoveană Dobroești.
De această dată, performeri au fost Alexandru Radu și Raluca Matei, de la Clasa D, categoria de vârstă 6-11 ani, copii care au cucerit trei medalii:
– Aur, la Clasa D
– Argint, la stilul Open Basic Standard
– Argint, la stilul Open Basic Latino

Un alt cuplu care confirmă la fiecare concurs este cel format din Ayan Ilie și Ruxandra Florea. Ei au urcat din nou pe podium, la Clasa Hobby, categoria de vârstă 6-11 ani, cucerind medalia de argint. Să mai spunem că Ayan și Ruxandra au făcut încă un salt valoric, urmând ca din sezonul competițional următor , frumoasa pereche să evolueze la Clasa E. Această ascensiune s-a datorat faptului că au depășit granița a 100 de puncte, reușind să intre în cinci finale. Le va fi ceva mai greu, pe această treaptă, pentru că trebuie să învețe două dansuri în plus, vals vienez și samba.

”Concursul a fost excelent organizat, de către Clubul Dance Way, din București, iar copiii mei s-au simțit excelent, sub lumina reflectoarelor. Cele două perechi au avut o evoluție încântătoare și sunt mândru de ei”, ne spunea antrenorul Valentin Albu.

 d4a  d4b  d4d
 d4e    

Și tot în weekendul care a trecut, perechea formată din Denis Popa și Ioana Iordache a fost în vestul țării, tocmai la Timișoara, pentru a participa la Romanian Internațional Dance Cup 2017, concurs organizat de Clubul SporTime Dance. A fost o competiție internațională maraton, pe Bega, la care copiii noștri au făcut față. Chiar dacă n-au prins podiumul de premiere, Denis și Ioana au făcut o impresie plăcută și poate că ar fi cucerit și o medalie, dacă ar fi avut emoții mai puține și ar fi îndrăznit să viseze mai mult. Iată locurile obținute:
– Basic Open, 6 dansuri, locul 8, din 17 perechi
– Basic Open, 8 dansuri, locul 5, din 16 concurenți
– Internațional Open Latino Juvenille, locul 9, din 15 perechi
– Internațional Open Standard Juvenille, locul 6 din 14 cupluri


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie