”Să fim mai conștienți de valoarea unui antrenament”!

”Să fim mai conștienți de valoarea unui antrenament”!

Este declarația profesorului de dans sportiv Valentin Albu, după comportările modeste ale elevilor săi, la ultimul concurs WDSF Dance Fest,

desfășurat la Sala Polivalentă din Capitală, în organizarea Clubului Alessia din București și Dance Energy din Iași. Dansatorii din Dobroești au fost departe de podium, la Clasa Open, iar antrenorul lor, care nu a fost lângă ei, la ultimele concursuri, a fost de părere că trebuie să se lucreze mai mult la antrenamente.

În prima zi de concurs, la Clasa D, categoria 6-11 ani, perechea formată din Ilie Ayan/Ruxandra Florea (foto pe podium) a reușit clasarea pe treapta a doua a podiumului de premiere.

A doua zi, la Open Internațional Latino, 6-11 ani, cuplul Alexandru Radu/Raluca Matei s-a clasat pe locul 13, iar perechea Erik Gancerenco/Camelia Simion a coborât trei locuri, adică pe poziția 16.

În ultima zi de concurs, la Open Internațional Standard, Erik Gancerenco/Camelia Simion, locul 16, iar Denis Popa/Ioana Iordache, locul 11.
”Rezultatele nu au fost rele, dar sunt și alți copii din România care au dansat mai bine. Asta ne împinge să fim mai conștienți de valoarea unui antrenament și să perseverăm”, încheia Valentin Albu.


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie