Ayan și Ruxandra au strălucit pentru Dobroești!

Ayan și Ruxandra au strălucit pentru Dobroești!

Ziua de 12 februarie trebuie să intre în istoria Clubului Unirea Dobroești – în visterie au intrat primele medalii de aur ale anului 2017,

fiind aduse de două cupluri de la dans sportiv, de la Bucharest Grand Soul Festival, care a avut loc la Sala Apollo din Capitală. Ieri, în prima zi de concurs, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere Alexandru Radu și Raluca Matei, care au participat cu șase dansuri, la Clasa E, categoria de vârstă 10-11 ani.

Motive de bucurie sunt și astăzi, pentru că doar cu câteva minute în urmă altă pereche a strălucit cu adevărat, în luminile rampei – vorbim de Ayan Ilie și Ruxandra Florea, care s-au impus, în premieră, la Clasa Precompetițional, categoria 8-9 ani. Ei au dansat vals lent și cha cha și au fost apreciați la cel mai înalt nivel, și în unanimitate, de către toți membrii juriului.

”Încep să se vadă roadele muncii noastre, pentru că și în concursul de ieri, cât și azi, am știut că o să câștigăm, elevii mei au fost cei mai buni, cei mai expresivi, suntem pe drumul bun”, ne spunea mândru nevoie mare antrenorul de la Unirea Dobroești, Valentin Albu.
d9a


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie