Alexandru și Raluca, prima medalie de aur, pentru Unirea Dobroești!

Alexandru și Raluca, prima medalie de aur, pentru Unirea Dobroești!

Din 2017, ACS Unirea Dobroești are în Certificatul său și dansurile sportive, unde antrenor este Valentin Albu,

un profesor tânăr, dar valoros, care își conduce copiii cu tact, spre marea performanță. De altfel, pe site-ul nostru am mai scris despre cuceririle micilor dansatori ai lui Valentin, cunoscuți, deja, în lumea strălucitoare a valsului.

Și demonstrația valorii a și apărut, chiar de la primul concurs al anului, unde perechea din Dobroești a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere – vorbim de Bucharest Grand Soul Dance Festival și de cuplul Alexandru Radu și Raluca Matei, care s-au comportat admirabil. Ei au participat la Clasa E, la categoria 10-11 ani, având de trecut șase dansuri, clasamentul final fiind un cumul de puncte al celor șase apariții sub luminile rampei – vals lent, vals vienez, quick-step, samba, cha cha și jale.

”Mă așteptam să câștige”, ne spunea Vali Albu cu toată modestia, ”știu ce am lucrat cu ei. Au fost tot mai buni de la un dans, la altul, au făcut un salt valoric deosebit, de la ultimul lor concurs din 2016. Este prima participare la o categorie superioară de vârstă și mă bucur pentru acest start strălucitor”, încheia antrenorul.

Vali Albu are emoții și azi, pentru că în concurs intră o altă pereche de la Dobroești, Ayan Ilie și Ruxandra Florea, răsfățații podiumurilor de premiere, în 2016. Ei vor dansa la o clasă superioară, numită Precompetițional, urmând să concureze la vals lent și cha cha.

d10a


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie