Ilie și Ruxandra, primii și la Bucharest Grand Ball!

Ilie și Ruxandra, primii și la Bucharest Grand Ball!

Pentru cuplul de dans sportiv Ilie Ayan și Ruxandra Florea această toamnă-iarnă a fost una dintre cele mai încărcate în concursuri și medalii,

dintre cele mai strălucitoare. Antrenorul Valentin Albu pare să fi găsit perechea potrivită cu care să facă mare performanță, iar metodele lui de pregătire sunt ținute la secret – normal, am putea spune, pentru că nu-i ușor să-l ții în frâu pe Ilie, un copil de șapte ani, aflat într-o mișcare permanentă, ce visează, mai ales când ține ochii deschiși, și spune mereu că vrea să se facă aviator. Se pare că drumul printre stele îi este cunoscut!

În ceea ce o privește pe Ruxandra, ea are doar șase ani și jumătate și este o fetiță de o frumusețe angelică – îl acceptă pe Ilie, așa mișcător cum e, pentru că se înțelege foarte bine cu el la dans, la pași, chiar și la pasiuni, pentru că răpitoarea dansatoare are de gând să se facă astronaută!

După bronzul Naționalelor de la Sibiu, la categoria 4-7 ani, a urmat aur la Bucharest Grand Soul Dance Festival, iar mai nou, adică la sfârșitul acestei săptămâni, au obținut alte medalii strălucitoare, la Bucharest Grand Ball. Ilie și Ruxandra au fost primii la cha cha, pe locul doi la vals lent și tot pe doi la cha cha + vals lent. Pentru cei doi dansatori de la ACS Unirea Dobroeștia fost ultima competiție oficială a sezonului 2016, pe care îl încheie en fanfare.

 d12a  d12b

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie