Astronaută la șapte ani – la mulți ani, Ruxandra Florea!

Astronaută la șapte ani – la mulți ani, Ruxandra Florea!

Este una din cele mai mici dansatoare din Dobroești, de la echipa lui Valentin Albu, dar se pare și cea mai îndrăzneață

– pe lângă faptul că are multe concursuri câștigate, cât și o medalie de bronz, la Naționalele din 2016, de la Sibiu, Ruxandra Florea vrea să se facă astronaută, să se plimbe printre cele mai strălucitoare stele.
Azi, Ruxandra a împlinit șapte ani și visul nu i s-a schimbat, ba chiar dorința este și mai arzătoare. Îi dorim, mai întâi de toate, să facă performanță în dansul sportiv și, de ce nu, să dea mâna și cu luceferii din acest Univers!

Și pentru că tot am amintit de Ruxandra și Valentin Albu, să spunem că frumoasele dansatoare au început antrenamentele de ieri, sun bagheta valorosului tehnician. ”Elevele mele nu au probleme cu grautatea, chiar dacă au fost sărbătorile și tentațiile au fost mari. De altfel, nu toate s-au prezentat la prima reunire, pentru că sunt multe plecate în vacanță prelungită cu părinții.

Anul acesta avem multe de făcut, trebuie să demonstrăm ce progrese am făcut, trebuie să ne impunem și în Campionatele Naționale – avem și o noutate, vrem să schimbăm profesoara de coregrafie și să cooptăm o balerină de la Opera română. Va fi altceva, pentru că și noi ne dorim un pas înainte. Primul examen este și unul dificil, în martie avem Dance Masters, un Festival de talie, la care vor veni și cele mai bune perechi din țară. Știu că la senioare, participarea este internațională”, ne spunea antrenorul Valentin Albu, care își sărbătorește și el ziua de naștere, alături de eleva lui, Ruxandra Florea – amândurora le urăm la mulți ani și la cât mai multe performanțe!

 d11a  d11b

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie