Ayan și Ruxandra, doi copii cu capul în nori, au deschis pagina cu medalii, pentru Unirea Dobroești!

Ayan și Ruxandra, doi copii cu capul în nori, au deschis pagina cu medalii, pentru Unirea Dobroești!

Istoria Clubului din Dobroești a-nceput să se scrie la Sibiu, din acest weeken – perechea de dansatori sportivi formată din Ayan Marian Ilie și Ruxandra Florea

a câștigat medalia de bronz, la Campionatele Naționale, categoria debutanți, 6-9 ani. Un bronz cât un aur, dacă ne gândim că au concurat la o categorie superioară, Ayan avînd doar șapte ani, iar Ruxandra doar șase ani și jumătate, ceilalți competitori fiind mai mari cu cel puțin un an. Mai mult, acești copii dansează împreună de numai cinci luni, dar au demonstrat că se grăbesc spre ramurile de măslin, ei nu așteaptă să treacă multă vreme, până să strălucească în luminile rampei.

I-am cunoscut pe cei doi și am aflat și de unde atîta viteză, în acumulări tehnice și dorință de trofee: Ruxandra visează să se facă astronaută!!, iar Ayan mi-a spus clar că vrea să devină pilor – prin urmare, sunt doi copii cu capul în nori, aș putea spune, în sensul bun al expresiei, doi copii frumoși, care își doresc dansul și strălucirea stelelor.

”Am plâns la Sibiu, pentru că ne doream aurul, dar am avut mici greșeli la cha cha”, ni se destăinuia Ruxandra. Uitându-se mai mereu la mama ei, ca nu cumva să facă vreo greșeală de exprimare, micuța și frumoasa dansatoare și-a dezlegat limba, ușor, ușor, pentru că subiectul era dansul, o activitate pe care o face cu mare bucurie. ”Acum trei ani, mama a vrut să mă dea la dans sportiv, dar domnul profesor nu m-a primit, pentru că nu aveam vârsta necesară. Am mers la majorete, mi-a plăcut și-acolo, dar gândul îmi era tot la dans. Și până la urmă, domnul profesor a acceptat să vin la antrenamentele lui, chiar dacă eram cu un an mai mică. Dansul este o activitate mult sportivă, așa cred eu, îmi place și vreau să ajung cât mai sus posibil, mai ales că mă-nțeleg excelent cu partenerul meu. Recunosc, însă, că mi-aș dori să mă fac și astronaută, să călătoresc mult printre stele”, mai spunea frumoasa domnișoară.

Și dacă Ruxandra este din Dobroești, perechea ei, Ayan Marian Ilie, care s-a mișcat continuu, cât timp am vorbit cu partenera lui, vine tocmai din Voluntari, ca să facă dans cu Valentin Albu. ”L-am urmărit de ceva vreme pe Valentin, îmi doream ca fiul meu să facă dans la clasa lui, dar aflasem că predă tocmai în Militari, nu puteam ajunge acolo. În acest an, am văzut pe Facebook că profesorul a venit la Dobroești și am venit degrabă, pentru că îl apreciez și cred că este un antrenor valoros”, ne declara mama lui Ayan.

”Am mai făcut dans, la Voluntari, însă mama m-a adus aici, la Dobroești, unde îmi place foarte mult. Mă înțeleg bine și cu partenera mea, dansăm bine, însă la Sibiu cred că am fost un pic mai moale și asta s-a văzut (n.n. am aflat că pe drumul spre Sibiu i s-a făcut rău, din cauza faptului că șoferița care conducea mașina, n-am aflat cine era, nu o făcea tocmai profesionit…). La cha cha n-a fost totul așa cum trebuia, ne-a părut rău. Părinții mă susțin, îmi cumpă haine, tot ce-mi trebui, dar aș vrea să mă fac și aviator, când voi creșete mare”, își spunea povestea și Ayan.

Așadar, primii medaliați ai clubului ACS Unirea Dobroești sunt doi copii de la dans sportiv, care vor să și zboare printre astrele strălucitoare, când vor fi mai mari. Noi le ținem pumnii să-și realizeze visele, mai întâi la dans și, de ce nu, ne dorim să o vedem pe Ruxandra într-o navă spațială, iar pe Ayan într-un avion – la câtă forță au acești copii, la cât de convingători sunt când vorbesc, orice dorință își pot împlini, fie ea cât de îndrăzneață!

 

 d14a  d14b  d14c  d14d
 d14a  d14a  d14a  d14a
 d14a  d14a    

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie