Să ne bucurăm de noul început – la 2006 ne-am luat revanșa de la Otopeni!

Să ne bucurăm de noul început – la 2006 ne-am luat revanșa de la Otopeni!

Mai întâi de toate, să ne bucurăm că a-nceput campionatul – am simțit asta, pentru că micii noștri fotbaliști au jucat cu poftă și cu toată forța lor.

Sigur, poate nu le-a ieșit chiar totul, pentru că vântul de-afară și temperature scăzut le-a cam stopat entuziasmul, dar au avut momente încântătoare, când au pasat pe trasee știute, realizând faze de mare spectacol.

Și primul adversar din această primăvară a venit de la Otopeni, concurrent ce mi-a adus aminte cât de ușor am pierdut punctele din debut – a fost o prevedere regulamentară, de a prezenta la meci și certificatele de naștere ale copiilor, prevedere ce nu era stipulată în regulament. Am pierdut la masa verde, din păcate, o partidă pe care am jucat-o, până la urmă, cu caracter amical, și pe care am câștigat-o la mare diferență.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, pe terenul nostru de la Baza Ion Țiriac, am dominat de la un capăt la altul al meciului, am marcat opt goluri, unul mai frumos ca celălalt și am creat faze frumoase, lucrate la antrenamente. Da, începe să se lege altfel jocul, copiii stăpânesc mingia și o trimit unde vor, nu se mai joacă la întâmplare. Așa au început să apară și golurile, 1, 2, 3 și am numărat până la opt. Nu mă-ntrebați cine a marcat, pentru că nu asta contează, cert este faptul că toți, dar absolut toți și-au adus aportul la această frumoasă victorie.

Este un semnal pe care îl tragem, vrem ca toate echipele să știe că Unirea Dobroești joacă altceva, și-a schimbat stilul de joc, și-a îmbunătățit calitatea, adică joacă altceva. Suntem la un pas de podium, dar în curând vom fi și noi acolo, sus – merităm din plin!

ACS Unirea Dobroești – ACS Corbeanca 8 – 0!

Iată și echipa pe care am folosit-o:
Eduard Giolea Dumitru, Cristian Vasilescu, Cristian Ion, Alin Ferfelea, Claudiu Enculescu, Eduard Dumitru, Eduard Popescu, Mihai Constantin, Valentin Toma.

Ioan Profir,
Antrenorul Grupei 2006

f 52


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie