Perla Bărăganului ne-a primit cu brațele deschise, ne încărcăm bateriile din plin

Perla Bărăganului ne-a primit cu brațele deschise, ne încărcăm bateriile din plin

Suntem de zile bune la Amara, în Județul Ialomița, un oraș-stațiune cu dotări excelente pentru nevoile noastre și considerat, cândva, Perla Bărăganului!.

Ba chiar și în plus, dacă stau să mă gândesc că avem posibilitatea și de bazin cu ape termale și putem face și tratament balnear. Am ajuns aici la recomandarea lui Marian Dedu, antrenorul de la Clubul Mexic, cu care noi am făcut un parteneriat de colaborare. El îi știa pe cei de aici, cunoștea și stațiunea și condițiile de cazare, masa și de antrenament. Toate acestea sunt excelente!


Suntem la masa, dat avem timp de o fotografie!

Avem teren mare de iarbă, avem teren sintetic, apoi posibilitatea să ne antrenăm și în sală, cazarea este excelentă, iar despre masa ce să mai vorbim, copiii mei sunt încântați. Am venit aici cu cele două echipe de 2006, pentru că avem ținte mari în acest retur – colegul meu, Marian, este pe locul doi, în Campionatul AMF, iar eu sunt pe poziția a patra – amândoi vrem să urcăm, să terminăm pe podium și, de ce nu, chiar să devenim campionii seriei. Pentru asta ne antrenăm de două ori pe zi, facem și bazin, iar micii fotbaliști nu simt oboseala – abia după masa de seară caută patul și dorm neîntorși. De altfel, este relative exprimarea că una este echipa lui, iar cealaltă a mea, pentru că noi combinăm de fiecare data cele două vestiare, ca să iasă formula ideală.

dobro3 768x394
Nu spunem prea multe, dar aici ne-a placut!

Cu ocazia acestui cantonament, am descoperit că cei de aici, de la Amara, au o echipă de fotbal ca a noastră și am văzut câțiva copii extrem de talentați. Am discutat, deja, posibilitatea unei colaborări și cu ei, pentru că vreau să-i aduc pe acești copii la Dobroești, lângă cei mai talentați fotbaliști ai mei, Valentin Toma, David Creangă, Ștefan Profir și Cristian Ion – merită toate eforturile, o să vedeți ce echipă bună am să fac în sezonul viitor.

Sâmbătă ne-ntoarcem acasă, pe plaiurile Dobroeștiului, și ne-apucăm să pregătim partea a doua a clasamentului – avem câteva revanșe de luat și trebuie să ne-mplinim gândurile!

Ioan Profir,

Antrenor ACS Unirea Dobroești

Articole din aceeasi categorie