Juniorii republicani au ieșit la iarbă verde

Juniorii republicani au ieșit la iarbă verde

Ne-am întors și am început să facem ce știm noi mai bine – să ne jucăm cu balonul rotund! Vacanța a rămas în urmă, chiar dacă vara n-a plecat, și ne-am apucat să strângem rândurile și să ne numărăm, pentru că nu știm câți am rămas, cine a plecat, cine mai vine.

Pentru un prim test ne-am deplasat la Crevedia, unde am gasit un teren care ne-a îmbiat la joc. A fost prima ieșire a noastră la iarbă verde, după ce am terminat campionatul precedent.

Adversarul din Crevedia vrea să intre în Liga a IV-a ilfoveană, și seniorii, și Juniorii republicani, prin urmare și ei se pregătesc intens – ne-au chemat pe noi, pentru că au aflat că am făcut o figură frumoasă până acum. În primul meci am avut doi jucători noi, tineri care nici legitimație de fotbaliști nu au și nici pe teren mare nu mai jucaseră vreodată.
Eu mi-am atins obiectivul propus, și ca așezare în teren, și ca tactică de joc, ca exprimare, vreau să spun – după care am făcut vreo șapte modificări, copii ce vor să vină la Dobroești. Cel puțin unul m-a convins, insă și ceilalți mai au vreme să arate ce pot.

După această primă ieșire la iarbă verde, știu pe cine mă bazez sigur – Lepădatovici este în cap de listă, mai ales că el joacă și la echipa de seniori; apoi David, care s-a alăturat și el grupului de seniori; pe urmele lor vor călca Bodea, Florea și chiar Gheorghe, tineri care nu mă vor lăsa la greu. Ne pregătim pentru noul sezon cu responsabilitate (care va începe la finalul lunii august…), pentru că vrem, cel puțin, să repetăm jocurile bune din anul competițional anterior.

Mao Rădulescu, antrenor

 


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie