Mao Rădulescu: ”Copiii mei s-au transformat, Neymar s-a făcut și el bărbat”!

Mao Rădulescu: ”Copiii mei s-au transformat, Neymar s-a făcut și el bărbat”!

Cantonamentul de la Predeal s-a încheiat, iar eu sunt extrem de mulțumit – pe lângă faptul că n-am avut probleme de disciplină, și nici de sănătate, Grupa de copii născuți 2006 au răspuns perfect la solicitările mele.

Am fost surprins de asta, pentru că în alți ani mă chinuiam cu ei să facă câte-un exercițiu pe munte, ba chiar trebuia să mă țin după ei, să nu facă vreo boacănă.

Au crescut copiii mei, iar exponentul de bază, Neymar, a fost la înălțime, și la disciplină, și la muncă. Am atins toate punctele pe care mi le-am propus – am făcut un volum mare de pregătire fizică, gândindu-mă că din acest an vor juca din 16 în 16. Am avut și teren mare la dispoziție, pe care am făcut niște trasee imaginare, plecând cu mingia de la portar, acțiuni finalizate cu centrări sau șuturi de la distanță. Le-am explicat fazele legate de offside, distanța între compartimente și multe informații din tainele jocului de fotbal.

Pînă la startul campionatului poate voi reuși să am cu ei un meci amical, poate chiar două, pentru că doar jocul cu balonul îți arată unde ești ș ice acumulări ai făcut.

Mao Rădulescu, antrenor


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie