Profir nu mai vrea rezervă – ”Să lupte, cine vrea să-mi ia locul pe teren”!

Profir nu mai vrea rezervă – ”Să lupte, cine vrea să-mi ia locul pe teren”!

Echipa noastră de fotbal seniori, combinată și cu câțiva dintre cei mai buni juniori republicani, a avut un stagiu de pregătire la munte, în Stațiunea Predeal.

”Timp de o săptămână am fost blocați de nămeții de zăpadă, a fost un peisaj mirific – am muncit mult, pentru că ne-am schimbat obiectivele din mers. Echipa este mult întinerită și a demonstrat în prima parte a campionatului că poate juca un fotbal adevărat – cu pase scurte și lungi, cu demarcări, cu acțiuni în viteză, cu goluri lucrate, nimic la voia întâmplării.

Aici, la Predeal, toată lumea a răspuns programului, au fost tineri serioși și n-am avut nicio problemă de disciplină. Aveam un antrenament dimineața, de la 10:30 și până la 12:30, apoi altul în a doua parte a zilei, între orele 16:30 și 18:30. Am făcut și forță, în sală, în două rânduri, am tras mult, ce pot să zic. Suntem pregătiți pentru startul din 9 martie – din păcate, am avut programate și două meciuri amicale, pe lângă Brașov, dar nu am putut ajunge, pentru că autocarul nostru a fost blocat în zăpadă. Vrem, însă, ca în această săptămână să jucăm două partide amicale, unul joi și unul sâmbătă, așteptăm răspunsul adversarilor.

În acest cantonament ne-am trezit și cu fostul nostru jucător, Robert Lupescu – avea transferul în dinți, de la fosta lui formație, United, și ne-a spus clar că vrea să se întoarcă acasă. Este bine primit, mai ales că este un atacant valoros. Și încă ceva – i-am spus antrenorului Mao Rădulescu că și Profir vrea în echipă, m-am antrenat cot la cot cu tinerii, sunt în mare formă, și cine vrea să mă scoată de pe foaia de joc, trebuie să fie mai bun ca mine. Este o situație excelentă, ca niciodată, aș putea spune, și tragem la promovare – dacă iese, vom fi fericiți, suntem la doar 6 puncte distanță de liderul din Măgurele”, ne spunea președintele ACS Unirea Dobroești, Ioan Profir, un președinte fericit, după cum el însuși declară, ba chiar și dornic să intre pe teren, în ciuda faptului că nu mai este la anii adolescenței, ba chiar are și doi copii acasă! Să-l vedem ce poate…


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie