Ioan Profir: ”Atenție la Unirea, am ridicat ștacheta și vrem să batem tot”!

Ioan Profir: ”Atenție la Unirea, am ridicat ștacheta și vrem să batem tot”!

O declarație mai mult decât provocatoare, adresată adversarelor din campionatele municipale de copii și juniori, ba chiar și pentru echipele din Liga a IV-a ilfoveană,

acolo unde seniorii Dobroeștiului sunt la doar trei puncte de podiumul clasamentului. Războinicul președinte al Unirii, despre Profir este vorba, se bazează pe o mutare de ultimă oră, despre care el însuși mi-a vorbit:

”Am făcut un transfer de milioane, am adus în curtea Dobroeștiului 16 fotbaliști de la Clubul bucureștean Ilie Oană, împreună cu antrenorul lor, George Ceapă. Sunt 14 copii născuți 2007 și doi sportivi de 2006, care vor întări și echipa mea, de 2006, și cea a lui Mao Rădulescu, de 2008, și în plus vom înscrie, chiar acum, și o echipă de 2007, în Campionatul Municipal. Va fi o colaborare perfectă cu clubul din Berceni și sper eu de lungă durată.

Sunt copii bine instruiți, i-am văzut pe toți, sunt talentați, ceea ce mă bucură foarte mult – în felul acesta se întărește și Grupa de 2008, ca să nu-l mai aud pe antrenor plângându-se că nu are suficienți copii; o să-mi întăresc și eu garnitura, de 2006, și dacă-mi iau revanșele în acest retur, este posibil să câștig iarăși grupa de la Municipiu.

f 56aȘi merg mai departe, pentru că stăm foarte bine și la nivel de Juniori Republicani, dar și la seniori. Juniorii lui Nicu Glonț au crescut foarte mult, chiar au surprins cât de bine asimilează tot ce-i învață fostul dinamovist Nicușor Glonț. De la e

l am și făcut promovarea a 3-4 tineri, către echipa mare, practic stăm foarte bine la toate categoriile de fotbaliști.

Aș vrea să mai spun că am reușit să fac o colaborare deosebită cu Sorin Popescu, nimeni altul decât fostul secund al lui Claudiu Niculescu, pe vremea când era la Dinamo București, cât și
fost principal la CS Voluntari. Sorin Popescu este, dacă vreți, Șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dobroești – în fiecare săptămână, omul are o sesiune de comunicări pentru toți antrenorii noștri, și credeți-mă că și eu, și Mao, și Joițoiu, și Ciupi avem ce învăța de la el, are o vastă experiență pe banca tehnică.

În atare condiții, când Unirea Dobroești și-a intensificat cheltuielile cu personal de specialitate, e firesc să anunț că și pretențiile noastre au alt nivel – încercăm să fim pe podiumul tuturor clasamentelor, la toate nivelurile, iar cu seniorii încercăm chiar promovarea cu degetul, de ce nu ”?, ne spunea președintele clubului ilfovean Ioan Profir.


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie