Dana Strat: ”Poate fac o glumă și joc cu 23 de handbaliste în 5 meciuri”…

Dana Strat: ”Poate fac o glumă și joc cu 23 de handbaliste în 5 meciuri”…

Din 5 iunie pornim, cu Junioarele II, la Turneul Final al Speranțelor – un turneu care îmi dă mari bătăi de cap! Să nu vă gândiți că fac antrenamente speciale cu fetele,

că le chinui cu alergările, că facem scheme nemaivăzute, nu, nimic din toate acestea… Noi ne antrenăm după programul nostru, cu gândul să consolidăm prezentul și viitorul.

Dorința mea este ca toate fetele să fie prezente la această competiție, numai așa își vor da seama ce înseamnă un turneu final de nivel național – nu știu câte din aceste fete au participat la o asemenea bătălie, fie ea și a Speranțelor! Da, am lotul de 18 creionat, dar pot oricând să fac schimbări în echipă… sincer, nu știu nivelul niciunei adversare, în afară de Rapid, așa că poate fac o glumă și joc cu 23 de handbaliste în 5 jocuri!

Va fi o competiție interesantă, noi mergem să câștigăm experiență, ne batem cu echipe din țară pe care nu le cunoaștem și vrem să ne vedem nivelul la care am ajuns. Să nu uităm, însă, că aceasta este grupa a doua valorică, iar noi tot ne-am umflat cu rezultate excelente până acum – a venit vremea să ne demonstrăm puterea, cu fapte, nu cu vorbe, să arătăm că locul nostru nu este aici, ci în prima grupă valorică, acolo unde se va juca cu trofeele pe masă…”, ne spunea Dana Strat.

Din vorbele ei am dedus că la Turneul Final al Speranțelor, ce se dispută la Ghimbav, handbalistele de la Unirea Dobroești trebuie să bată tot și să câștige ce-a rămas de la cei din Grupa Valoare, asta însemnând că ar fi putut face față și ele, în lumea celor mai buni!


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie