Decât să mâncăm bătaie, mai bine un egal!

Decât să mâncăm bătaie, mai bine un egal!

Mai ales că punctul câștigat poate fi hotărâtor, pentru calificarea în semifinale… Și vorbim de Turneul Final al Speranțelor Junioare II,  

competiție unde echipa noastră, ACS Unirea Dobroești, încearcă, în premieră, să facă o figură frumoasă, să promoveze imaginea handbalului din Dobroești.

În cel de-al doilea meci, contra fetelor de la CS Seini de Maramureș, am fost aproape de un deznodământ negativ, dar am avut noroc cu Evelyn, care a egalat în chiar ultimul minut de joc. S-a terminat 25-25, echitabil, aș putea spune, pentru că ambele adversare au etalat un joc bun, în multe momente, însă dominante au fost ratările din poziții ideale, cât și slaba mobilizare a apărărilor, cam visătoare și mai puțin hotărâte.

Spunem doar ce s-a văzut în transmisia directă a unor părinți, aflați la fața locului, pentru că analiza finală o vom face împreună cu antrenoarea Dana Strat. Și de această dată, antrenoarea și-a atins obiectivul – a câștigat două puncte, dacă-l adăugăm și pe cel de talie, și a obținut calificarea în semifinale, cu un meci înainte de încheierea acestei faze. Astăzi, de la ora 16:00, jucăm cu Rapidul din București, grupare pe care am bătut-o pe unde am prins-o și pe care o dominăm psihic – să sperăm că așa va fi și acum, chiar dacă echipa noastră a arătat unele slăbiciuni la acest turneu, semn că aerul de Ghimbav nu-i priește și emoțiile debutului într-un astfel de Turneu Final le cam copleșește.

Nu facem calcule să ne alegem echipă din grupa cealaltă, însă am aflat că Dana Strat a stat cam toată ziua în sala de joc, analizând și potențialele adversare din semifinale. Vom vedea ce va fi, să așteptăm mutările antrenoarei, pentru că vor fi și astfel de surprize.

ACS Unirea Dobroești – CS Seini 25 – 25 (16-16)
Unirea: Cristiana Petre 5, Eva Demeter 5, Andreea Mihăilă 3, Larisa Orodel 2, Andreea Tiță 3, Andreea Dobrescu 1, Evelyn Juncu 6


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie