Dobroești, 2021! Început de primăvară, debut de reverie!

Dobroești, 2021! Început de primăvară, debut de reverie!

Început de primăvară, debut de reverie. Pentru că, de câteva ore, asta facem.
Visăm cu ochii deschiși și privim încrezători și curajoși spre un viitor care ar putea să arate diferit pentru comuna noastră.
Un viitor pe care l-am construit cărămidă cu cărămidă și de la care nu ne-am abătut nicio clipă. Pentru că, fiecare plan, are nevoie mai întâi de toate de o fundație.
Secția noastră de handbal, căci despre ea este vorba, s-a născut din coordonate simple ale imaginației și militează pentru fair play și adevăr într-o lume umbrită de crize și pandemii.
Alături de marile speranțe, Măria Sa, handbalul avea nevoie de un nou concurent pentru a bucura un public avid, dar mai ales cunoscător.
Am inovat și am adus frumoșii nebuni ai semicercurilor aproape. Am completat o echipă capabilă să lupte și să învingă. Și am ajuns la îmbinarea perfectă a unor oameni care au simțit chemarea și au înălțat talentul mai presus de orice.
Și acum culegem primii muguri!
Dobroești, 2021!
Anul pe care îl vom ține minte mereu, anul în care comuna noastră și-a depus semnătura definitiv pe harta handbalului românesc.
La începutul lunii aprilie, clubul nostru, ACS Unirea Dobroești a primit în premieră o convocare pentru o sportivă la lotul național.
Vorbim despre Petre Cristiana, un copil talentat, un copil crescut în pepiniera noastră și care pleacă acum să cucerească întreaga lume!
Îi urăm succes, îi ținem pumnii strânși și îi promitem că vom fi mereu alături de ea.
Dobroești, 2021!
Avem o primă piesă într-un puzzle al handbalului! Le căutăm pe următoarele.
Și o să le găsim.

 

frh


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie