ACS Unirea Dobroesti - Gr.Sc. Energetic Râmnicu Vâlcea

ACS Unirea Dobroesti - Gr.Sc. Energetic Râmnicu Vâlcea

Astăzi echipa din Dobroești a întalnit echipa Gr.Sc. Energetic Râmnicu Vâlcea în cel de-al doilea meci al Campionatului Național de Handbal, Junioare 1.

Pentru cei care nu intuiau că ne așteaptă un meci greu le împărtășim că echipa grupului școlar este prezentă an de an la turneele finale, mai bine spus echipele grupului școlar sunt prezente la turneele finale ale tuturor categoriilor de varsta.
Gr.Sc. Energetic Râmnicu Vâlcea este un club important în cadrul handbalului juvenil. Aici handbalul e cum se spune… “ la el acasa”.
Am pierdut azi la diferența de 5 goluri, scor final 29-24 pe un nivel de eficacitate în atac foarte scăzut, ne-a împărtașit dna antrenor.
Evoluția fetelor a fost sinusoidală, au fost conduse, au egalat, la pauză diferența de scor fiind doar de un singur punct.
Apărarea în mare parte și-a făcut treaba, dar jocul a avut multe ratări ale fetelor din Dobroești. Tot doamna antrenor ne-a împartasit “ Dacă nu pui mingea în poartă din poziții clare este foarte greu sa câștigi”.
Nu există vinovați în sport, se stie, cel mai bun câstiga! Dezechilibrul aparare – atac astazi nu ne-a adus victoria, însa mergem înainte! Dobroesti UNIREA- rămânem uniți și împreună susținem sportul în comuna Dobroești!
Mâine ne asteapta un meci la fel de greu. La ora 17:00, echipa din Dobroești va întalni CS Chimia Râmnicu Vâlcea.
Mult succes fetelor! Suntem si rămânem alături de voi!!
Foto: La începutul fiecărui meci, pe toată durata turneului, se ține un moment de reculegere în memoria celui care a fost prof. Bogdan Macovei.ACS UnireaDobroesti SCEnergeticRamnicuValcea


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie