Dumitru Crăciun, șeful fotbalului ilfovean: ”La Dobroești, un turneu de copii de nota 10”!

Dumitru Crăciun, șeful fotbalului ilfovean: ”La Dobroești, un turneu de copii de nota 10”!

”Mi-am dorit de mult timp să ajung la un turneu al copiilor, iar acum am reușit, în sfârșit, să fiu la acest regal al micilor fotbaliști, născuți 2010 și mai mici, ce se desfășoară aici, la Fundeni de Dobroești.

O bază sportivă bine întreținută, ce oferă toate condițiile de desfășurare a meciurilor. În plus, am ținut să văd cu ochii mei tot ce se întâmplă la o astfel de competiție, să observ capacitatea de organizare și respectul pe care oficialii îl acordă sportivilor. Țin foarte mult la condițiile de desfășurare, la atmosferă, la modul cum se manifestă spectatorii, pentru că din rândul acestor pitici fotbaliști, ca să-i numesc așa, se vor alege tricolorii de mâine.

Și pot să spun că sunt mulțumit de ceea ce am văzut – a fost un turneu reușit, cu frumoase realizări tehnice. Organizatorii din Dobroești au fost la înălțime, și-i mulțumesc domnului primar, Ștefan Condu, pentru ajutorul dat. Țin să-l remarc pe Petre Drăghici, nea Puiu cum îl cunoaște toată lumea, care a fost sufletul acestui meeting fotbalistic, prin mâinile lui trecând toate problemele concrete ale turneului.

Asocia Județeană de Fotbal pe care o conduc va sprijini cu echipament și alte material sportive, echipele care au situație financiară precară. În plus, pentru că am o relație bună cu toți primarii din județ, îi voi ruga să ne sprijine mai mult, pentru a mări numărul acestor turnee. Și m-aș bucura, o dată în plus, dacă site-ul www.ilfovsport va fi alături de noi, la toate aceste întâlniri cu fotbalul la nivel de copii, să le popularizeze, să scrie despre diferiți fotbaliști talentați, care promit. Așa cum am mai spus, prichindeii merită toată atenția noastră”, ne spunea șeful AJF Ilfov, Dumitru Crăciun.

Rezultate înregistrate la Turneul copiilor născuți 2010, din cadrul Campionatului Județean de fotbal Ilfov:

CS Sportul Snagov – CS Otopeni 8 – 0
ACS Unirea – CS Otopeni 7 – 0
FC Voluntari – CS Sportul Snagov 2 – 4
ACS Unirea – FC Voluntari 2 – 4
ACS Unirea – CS Sportul Snagov 2 – 3
CS Sportul Snagov – CS Otopeni 15 – 0

f 50a f 50b
 f 50c  f 50d

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie