Dezamăgiri, la Grupa 2008!

Dezamăgiri, la Grupa 2008!

Din păcate, Grupa fotbaliștilor 2008 are ceva fluctuații de formă, la acest început de retur – după o victorie în prima rundă, 6-2 cu CS Otopeni, a venit și înfrângerea,

1-3 cu ARD Snagov, poate mult prea repede, față de așteptările mele. Și poate că nu scorul mă supără, cred că nici punctele pierdute nu mă afectează așa tare, cel mai supărător este modul cum au jucat copiii mei. În afară de Tudor, care s-a ridicat la un nivel superior, toți ceilalți au făcut un joc slab, chiar dezamăgitor. Ori în asemenea condiții, azi sus, mâine joc, când mai recuperăm noi punctele pierdute?

Vești proaste și din tabăra seniorilor – am avut programat cu echipa mare un amical la Berceni, un joc de pregătire pe care l-am așteptat de ceva vreme. Și de bine ce ni l-am dorit, în minutul 50, nd scorul era 2-2, un atac întârziat al unui adversar l-a accidentat grav pe Caminschi. Fotbalistul va sta pe tușă preț de 6-7 luni, fiind diagnoscticat cu fractură de peroneu și probleme la ligament. Echipa de seniori va începe returul chiar în această săptămână, urmând să primească vizita adversarilor de la AS Gloria Islaz. De altfel, sâmbătă, 16 martie, pe Arena Ion Țiriac vor avea loc patru meciuri ale echipelor clubului nostru – Grupa 2008, Grupa 2006, Juniorii republicani și seniorii. Maratonul fotbalistic va începe la ora 12:00, cu meciul celor de la Grupa 2008.

Mao Rădulescu,
antrenor Grupa 2008 și seniori


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie