Grupa 2008, campioana unor mari ratări!

Grupa 2008, campioana unor mari ratări!

Sâmbătă, 16 martie, pe Baza Ion Țiriac, Grupa copiilor fotbaliști născuți în 2006 a avut de disputant o nouă etapă, din cadrul Campionatului Județean de Fotbal Ilfov,

primind vizita oaspeților de la CS Tunari. A fost un meci alert, cu faze frumoase când la o poartă, când la cealaltă, iar derularea scorului, pe tabela de marcaj, 2- 2 la final, a fost, dacă vreți, ca o cireașă de pe tort.

În ciuda faptului că echipa noastră a-nceput mai în forță, oaspeții au fost cei care au avut primii avantaj, printr-o combinație frumoasă de pase. Nu pentru multă vreme, pentru că golgeterul nostrum de serviciu, Neymar, a finalizat și el, tot în urma unei faze lucrate intens la antrenamente. În mitanul secund, echipa din Tunari s-a distanțat din nou, din cauza unei gafe făcute de portarul nostru, care a scăpat mingea în propria poartă. Din acel moment, cred că era jumătatea reprise secunde, Unirea s-a avântat în atac, pentru a reuși egalarea, dar a ratat cât un campionat întreg, din poziții extrem de favorabile. A fost nevoie de șut de la distanță, executat de Ștefan Profir, care a trimis balonul în vinclul porții adverse și scorul a devenit egal.

Mă opresc un pic la lovitura lui Ștefan, pentru că puștiul nu este la prima tentative de acest fel – au mai fost partide în care el a șutat puternic, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Până la urmă, s-a terminate egal, poate nemulțumitor pentru ocaziile pe care le-am avut, însă trebuie să recunosc că și oaspeții au trecut de câteva ori pe lângă golul victoriei. De altfel, ultimele minute s-a jucat pe contre, cu ratări imense de ambele părți – mai în glumă, chiar le-am strigat arbitrilor să oprească meciul, că și eu, și antrenorul oaspeților murim de inimă, pe marginea terenului.

Mao Rădulescu,
Antrenor Unirea Dobroești, Grupa 2008

f 47a f 47a

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie