Și la Dobroești, fotbalul este Rege!

Și la Dobroești, fotbalul este Rege!

Am vorbit despre handbal, despre fetele care au caștigat Turneul Speranțelor, în premieră pentru comuna noastră, despre cele trei echipe pe care le vom avea în campionatele Federației

. Și totuși, să-i dăm Cezarului ce merită, adică să ne întoarcem la Maria Sa Regele Fotbal și să spunem că avem mult de lucru și în acest sezon. Și dacă ar fi să facem un bilanț al trecutului, aș spune că am făcut progrese la toate grupele de vârstă, am lăsat impresii bune pe toate terenurile și putine au fost momentele cand între echipele Unirii și adversari au fost diferențe mari.
Seniorii și Juniorii Republicani au fost aproape de fruntea clasamentului, și poate că meritam unul din cele trei locuri, dar seniorii noștri mai aveau și joburi, unde era obligatoriu sa fie prezenți, lăsând fotbalul să mai aștepte.

La Grupa 2006, antrenată de Ioan Profir, am stabilit o premieră, prin calificarea în play-off-ul campionatului ilfovean, adică am ajuns printre primele patru echipe ale județului. Nu pot să nu-i remarc pe Valentin Toma, pe Antonio Mihai Constantin sau pe Cristian Ion. Și aș spune cu mândrie că unul din valoroșii fotbaliști ai grupului, Eduard Dumitru, a ajuns, din această vară, la Dinamo București. Și trecem la Grupa 2006, condusă de Mao Rădulescu, a etalat un fotbal frumos, elegant, un fotbal desenat, dacă vreți, mai ales în partea a doua a campionatului. Și-i punem la panou pe David Creangă, portarul cu pasiuni de atacant și cu goluri multe la activ, pe Matei Tudor, pe Ștefan Profir, pe David Ciupitu, cât și pe Matei Huțuleac. Și nu ne oprim aici, pentru că talente care promit mai avem și la Grupa 2009-2010, antrenor Victor Joițoiu, unde-i găsim pe Albert Fifială și pe Alexandru Mihăilă (fratele handbalistei Andreea Mihăilă, pivotul cel mai bun de la Turneul Sperațelor). La 2011 este Alexandru Profir, iar la antrenorul celor mai mici copii, îi găsim pe Cosmin Ristea, David Moroșan, Mihai Fruntelată și Teodor Boaru, toți născuți 2012.

Veti mai auzi de toți aceștia, sunt sigur de asta, iar site-ul nostru le va urmări evoluțiile etapă de etapă. Hai, Unirea!

uni1 300x209 

Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie