Resimțim lipsa unui teren adecvat vârstei copiilor noștri!

Resimțim lipsa unui teren adecvat vârstei copiilor noștri!

Articole Fotbal Accesări: 239

Când am început această activitate, cu 4-5 ani în urmă, pentru Grupa 2006 pe care o conduceam era tocmai bun terenul sintetic pe care îl aveam.

Dar copiii au crescut, iar acum este nevoie de un teren ceva mai mare. O să ne descurcăm noi cumva și pe aceste mini-stadioane, însă ne va fi foarte greu să creștem pretențiile.

În ciuda căldurilor peste măsură din această vară, clubul nostru își continuă activitatea. Și am început să ne pregătim, pentru că ne dorim să facem din nou o figură frumoasă – să nu uităm, Grupa 2006 s-a calificat în premieră în play-off-ul Campionatului Județean, o țintă la care am visat, la debutul campionatului precedent, însă nu credeam că o să se și întâmple minunea.
Deocamdată ne pregătim aici, în comună, urmând ca de pe 12 august să plecăm în cantonament, la munte, pentru că acolo găsim energiile necesare. Sigur că avem obiective, mai ales că echipa a-nceput să aibă o anumită rutină, iar copiii și-au ridicat valoarea. Mai trebuie umblat un pic la disciplină, dar sunt înțelegător, este vârsta marilor întrebări, vârsta când vrei și crezi că poți să faci ce vrei.

Din păcate, Campionatul Ilfovului începe pe 10 august, iar noi plecăm în cantonament abia pe 12 august. Eu nu știu de ce s-au grăbit organizatorii din Ilfov – o să amân o etapă, nu pot renunța la cantonament.

Ioan Profir, antrenor

Tipărire

Articole din aceeasi categorie