Fotbaliștii lui Mao și ai lui Joițoiu aleargă la înălțime…

Fotbaliștii lui Mao și ai lui Joițoiu aleargă la înălțime…

Și dacă nisipul de la Costinești îți scoate sufletul, nici la munte nu este mai comod – ozonul de pe creste îți umple plămânii de aer curat, darîți taie și elanul, în același timp.

Și pe munte trebuie s-o iai ușor, să nu te grăbești și să faci m ișcările ample cu toată dedicația. Nu degeaba se spune că la munte îți încarci bateriile, pentru sezonul care urmează.

Iar noi o luăm cu ozonificarea dis-de-dimineață, pentru că trebuie, pas cu pas, să ajungem la o intensitate mare – Grupa de 2008 intră în campionat pe teren mare, la 8+1, unde sunt ale solicitări. După amiaza facem antrenamente la teren, exerciții cu mingea și jocuri pe jumătate de gazon. Trebuie să spun că a durat un pic, până au reușit toți să facă față programului, dar până la urmă au reușit, ba chiar am luat și de la colegul Joițoiu câțiva jucători, care știam eu că sunt mai buni și pot rezista. Căutăm și ceva adversari, pentru zilele următoare, să ne și măsurăm forțele, că doar se apropie startul de campionat și trebuie să fim prieteni și cu mingea.

Mao Rădulescu, antrenor


Tipărire   Email

Articole din aceeasi categorie