HomeSporturiFotbalFotbal pe străzi – Dobroeștiul este gata pentru Cupa Unirea, ediția a II-a!

Fotbal pe străzi – Dobroeștiul este gata pentru Cupa Unirea, ediția a II-a!

Fotbal pe străzi – Dobroeștiul este gata pentru Cupa Unirea, ediția a II-a!

Pregătiți-vă! ACS Unirea, împreună cu Primăria Comunei Dobroești, organizează, la jumătatea lunii martie, ediția aII-a a Cupei Unirea la fotbal în sală. Până când vom da startul competiției, aveți vreme să faceți selecția, chiar să vă și antrenați, de câteva ori, să puneți la cale schemele câștigătoare. Și ca o noutate, am hotărât ca anul acesta să permitem încrierea celor mai ciudate echipe – cea a Scunzilor, a Înalților, a Urâților, a Grașilor sau a Slăbănogilor, ba chiar vom accepta și combinații, cum ar fi Grașii cu Înalții sau Urâții cu Slăbănogii…

Avem multe surprize plăcute pentru toți!

Noi am programat ca jocurile să se desfășoare în două zile, pe 14 și 15 martie, cu grupe eliminatorii, cu semifinale și cele două finale. Alte detalii despre regulamentul de joc le vom discuta cu reprezentanții echipelor participante.Am pregătit pentru voi cupe, diplome și medalii, poate vom avea și ceva premii, măcar pentru campioana ediției a II-a, iar ca bonus vom avea și un scrib, care să consemneze întâmplările din teren, ba chiar și un foto-man, care să prindă și câteva secvențe de gol.

P.S. Și acum, surpriza – echipamentul de joc, șort și tricou, vi-l asigurăm noi, iar voi veniți doar cu încălțăminte specială pentru sală, pentru că trebuie să știți că avem onoare ca meciurile să aibă loc în frumoasa Sală Polivalentă a comunei noastre. Și încă ceva, trebuie să vă grăbiți la înscrieri, pentru că liniile telefonice sunt deschise până pe 7 martie și doar în limita, atenție!, a 10 locuri!

Pentru înscriere sunați la Alin Florea, telefon 0763.859.876.

Rate This Article
Author

root@cautlaptop.ro