HomeSporturiHandbalCantonamentul de la Bran a fost perfect… și acum mai avem zăpadă în ghete!

Cantonamentul de la Bran a fost perfect… și acum mai avem zăpadă în ghete!

Cantonamentul de la Bran a fost perfect… și acum mai avem zăpadă în ghete!


Sigur, glumesc cu zăpada în ghete, însă trebuie să spun că a fost o săptămână excelentă, pentru junioarele mele. Am făcut un program plăcut și eficient, însă riguros, în același timp. Cu Junioarele I și II avem ținte precise de atins și am venit la munte să respirăm aer curat, să ne jucăm în zăpadă, ca să facem acumulări fizice – avem nevoie, pentru perioada care urmează.

Am avut handbaliste care n-au cunoscut viața de cantonament!

După șapte zile de vacanță constructivă, zic eu, ne-am întors acasă cu bine, nu avem probleme majore, doar mici entorse și recidive mai vechi, pe care le vom rezolva cât de curând. La un moment dat, și eu m-am speriat puțin, pentru că am avut sportive care n-au cunoscut niciodată viața de cantonament, acel program strict, plăcut, până la urmă, dar cu multe activități. Au făcut ele nazuri, la început, ba chiar au și strănutat de câteva ori, dar le-a trecut repede și au intrat în programul normal.

Am ajuns acasă, dar n-avem odihnă!

Am venit acasă, dar n-avem timp de odihnă, pentru că de mâine începem antrenamentele în sală la noi – pregătim meciurile din weekend, pentru că avem două teste destul de grele: duminică, la Junioare I, primim vizita școlărițelor de la CSȘ Slobozia, iar sâmbătă, pe 18 ianuarie, la Junioare II, vor veni în Dobroești handbalistele de la Știința București, care ne suflă în ceafă, dacă pot să spun așa – noi suntem pe locul 3, iar ele pe patru, la diferență de 4 puncte.

Dobroeștiul merge și la Valoare, și la Speranțe, nu-i rău!

Și dacă tot am ajuns la clasamente și puncte, spun cu bucurie că ambele grupări pe care le antrenez au șanse să ajungă în turneele finale – Junioarele I vor merge la Speranțe, iar Junioarele II merg la Valoare, așa cum mi-am propus cu un an în urmă. Cred că am mai vorbit noi și promiteam că la echipa asta de Junioare II vreau un salt valoric, vreau să se vadă și amprenta muncii mele – în 2019 am fost la Speranțe, acum suntem la Valoare, adică jucăm pentru medalii, mi-am atins scopul.

Vă invit la cele două meciuri, vreau să vedem împreună efectul cantonamentului de la Bran!

Rate This Article
Author

root@cautlaptop.ro