HomeSporturiHandbalUnirea joacă la Brașov: ”Nu mă tem de adversare, dar nu-mi place sala”…

Unirea joacă la Brașov: ”Nu mă tem de adversare, dar nu-mi place sala”…

Unirea joacă la Brașov: ”Nu mă tem de adversare, dar nu-mi place sala”…

Recunosc, fetele mele s-au obișnuit cu o sală mare, bine luminate, și-au pus anumite repere și le iese tot. Doar că la Școala 11 este o Sală de educație fizică pentru elevi, fără tribune, cu bănci de rezerve lungi, de lemn, și foarte aproape de linia de marcaj, nu-mi place deloc. Noi avem alte standarde, la Dobroești, ne-am obișnuit cu Polivalenta noastră.

Dar chiar și-așa, nu mi-e frică de adversare – noi avem un prim 16 complet, vor juca toate înscrise pe foaie, ba chiar am mai lăsat și acasă câteva handbaliste care ar fi meritat să meargă cu noi, dar există o limită regulamentară. Este concurență mare, iar asta ne face bine. Nu suntem noi exact unde trebuie, dar calificarea în finala Turneului Speranțe o avem în buzunar. Fetele au simțit și ele asta, au început să conștientizeze că au crescut în valoare și au o stare mai euforică, dar am eu grijă să le readuc cu picioarele pe pământ. Pentru că eu sunt singura care iau decizii, la echipa mea, și o spun cu sinceritate și modestie. Ascult pe toată lumea, când este cazul, dar decizia finală este a mea. Am anumite principii pe care le respect și astfel sunt împăcată cu mine însămi – și ca să glumesc un pic, glumă care are și un pic de adevăr, îmi place de mine”!, ne spunea antrenoarea echipei de handbal Junioare II, Daniela Strat.

Așadar, prima etapă din returul Turneului Speranțe, Seria 2, începe duminică, 7 aprilie, și are în program următoarele meciuri:
– CSȘ Dinamo Brașov – ACS Unirea Dobroești, ora 10:00
– CSȘ Făgăraș – CT Media București, ora 13:00
– CSȘ Sf Gheorghe – CS Rapid București, ora 13:30

După cum se poate observa, adversarele gazdă ale echipelor din București, Făgăraș și Sf Gheorghe, au fost de acord ca meciul să se joace în jurul prânzului, pentru a permite celor două vizitatoare să ajungă la sală în timp util, fără să mai plătească o noapte de cazare. În schimb, Dinamo Brașov n-a dorit să creeze această facilitate și pentru echipa noastră, programând meciul la ora 10:00 dimineața. ”Cum să plec cu fetele de la ora 5:00 dimineață, ce pretenții să mai am de la ele, în privința jocului? Am decis să mergem la Brașov de sâmbătă, pentru ca a doua zi echipa să fie odihnită. O totală lipsă de fair play, din partea conducerii CSȘ, mai ales că în tur noi am pus meciul la 12:00, de comun acord cu oaspeții. Nu mai contează, pentru că vom juca la victorie, cu toate puterile noastre”, încheia antrenoarea Dana Strat.

Rate This Article
Author

root@cautlaptop.ro