HomeSporturiHandbalDaniela Strat: ”Construim viitorul, asta vrem de la Turneul Speranțelor”!

Daniela Strat: ”Construim viitorul, asta vrem de la Turneul Speranțelor”!

Daniela Strat: ”Construim viitorul, asta vrem de la Turneul Speranțelor”!

Cu câteva ore în urmă, echipa noastră de handbal feminin, Junioare II, a jucat în deplasare, pe terenul celor de la CSȘ Sf Gheorghe, obținând cea de-a cincea victorie consecutivă, scor 35 – 23 pentru fetele antrenoarei Daniela Strat. Am mai spus-o și o repet, dominăm cu autoritate Grupa a 2-a, din Turneul Speranțelor, atât prin rezultatele obținute, cât și prin evoluțiile încântătoare ale Cristianei Petre și colegelor sale. Mi-aș dori ca aceste fete să fie conștiente de valoarea lor, să creadă că pot realiza tot ce-și doresc, pentru că vor veni meciuri mult mai aprige, în care trebuie să facă dovada calităților lor. Sunt la un pas să devină profesioniste, doar o categorie le mai desparte de echipele din Liga Florilor și Divizia A, acolo unde pot face față doar dacă acumulările din aceste vremuri sunt multe și corecte. Iar eu cred că antrenoarea Dana Strat continua cu succes munca fostului technician Lazăr Mihalache, cel care a semnat pe actul de naștere al acestei grupări. ”Construim viitorul”, atât a ținut să ne spună doamna Strat, căreia nu prea îi place să facă declarații siropoase, chiar dacă succesele obținute până acum ar îndreptăți-o să se laude puțin.

Meciul de la Sf Gheorghe a fost la discreția Unirii din Dobroești – a avut 5-0, doar după câteva minute, atătând adversarelor cine dictează pe cele două semicercuri. Și Dana Strat și-a continuat politica, promovând în teren toate sportivele înscrise pe foaia de joc. În plus, pe lista marcatoarelor au apărut 12 nume, ceea ce înseamnă că, de la o vreme, toate handbalistele au responsabilitatea golului, că toate trebuie să se uite la poartă și să încerce șutul, este ca o sarcină obligatorie de serviciu! Acesta a fost ultimul meci al lunii martie, pentru că sezonul competițional se oprește din pricina unor acțiuni ale loturilor naționale de junioare, tineret și senioare. Fetele se vor întoarce pe teren pe 7 aprilie, când vor juca returul cu echipa din Brașov (în tur a fost 32-26 pentru Unirea).

CSȘ Sf Gheorghe – ACS Unirea Dobroești 23 – 35 (12-16)

Pentru echipa noastră au înscris: Andreea Giboi, Alina Ștefan și Andreea Tiță, toate câte un gol, Raisa Arghirescu 2, Cristiana Petre, Daria Grigore, Camelia Cercel și Andreea Mihăilă, toate câte 3, Orodel Larisa și Andreea Dobrescu, ambele câte 4, și Karina Dordea 7 reușite.

sfantu2 sfantu3

sfantu4 sfantu5

Rate This Article
Author

root@cautlaptop.ro