HomeSporturiHandbalPatru pași, patru victorii – dominăm Grupa Speranțe!

Patru pași, patru victorii – dominăm Grupa Speranțe!

Patru pași, patru victorii – dominăm Grupa Speranțe!

Astăzi le-am avut ca adversare pe fetele de la CSȘ Făgăraș și trebuie să spun că meciul a fost unul destul de disputat. Din păcate, cea mai bună jucătoare a noastră, Cristiana Petre, n-a putut juca astăzi, după accidentarea suferită cu o săptămână în urmă. Cristiana a fost lovită la picior, iar acum este în recuperare și se simte bine. Antrenoarea noastră, Dana Strat, a dorit să o menajeze, chiar dacă sportiva era aptă, în proporție de 60%.

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, am avut probleme ce păreau grave, la un moment dat, cu o altă sportivă a noastră, Evelyn Juncu. La un atac al oaspetelor, Evelyn a fost lovită cu cotul în tâmplă, revenindu-și cu greu. A reintrat în teren, contribuind cu două goluri la victoria Unirii, dar după meci i s-a făcut rau din nou. Am chemat Smurdul care a dus-o de urgență la spital. Handbalista iși revenise, dar a rămas în atenția medicilor, care vor s-ai facă un set complet de analize.

Revenind la meci, să spunem că am câștigat partida, cu scorul de 23 – 21, și chiar dacă diferența este aproape minimă, grupul condus de Dana Strat nu s-a temut de deznodământul final – a rulat totlotul, înscris pe foaia de joc, numărul mare de handbaliste marcatoare spunând multe, despre intenția antrenoarei noastre. Dar despre asta, poate vom vorbi cu altă ocazie.
Continuăm să fim în fruntea clasamentului grupei noastre, cu maximum de puncte, iar optimismul nostru este tot mai mare, de la un meci la altul. Și de data aceasta au marcat handbaliste surpriză, fete care s-au acomodat foarte bine în vestiarul nostru.

ACS Unirea Dobroești – CSȘ Făgăraș 23 – 21 (12-10)
Pentru Unirea au înscris: Eva Demeter, 3, Daria Grigore 2, Karina Dordea 4, Camelia Cercel 2, Andreea Mihăilă 3, Larisa Orodel 1, Cristina Mincu 2, Andreea Dobrescu 4, Evelyn Juncu 2

Vasile Țane
Departamentul Handbal

fag1

fag2

fag3

fag4

Rate This Article
Author

root@cautlaptop.ro